conditions générales

...a traduiser...

Garantie
Veuillez nous contacter pour une arrangement de garantie.
Verzending en levering
EliteLiquids doet zijn uiterste best om uw bestelling te verzenden binnen de 24u. Eenmaal het pakket wordt overhandigd aan de pakketdienst, kunt u rekenen op een werkdag vooraleer dit pakket bij u geleverd wordt. Ingeval een product niet voorradig blijkt te zijn, zal uw pakket (volledige levering) niet worden verzonden, of zal dit product - mits uw goedkeuring - met een volgende levering worden meegestuurd. We streven er echter naar ons voorraadbeheerprogramma op punt te hebben.
Opgelet: de betaling van uw bestelling dient reeds volledig afgerond te zijn. Indien u bijvoorbeeld betaalt via overschrijving, zal dit eerst enkele werkdagen nodig hebben vooraleer de betaling bij ons is terecht gekomen.

Verzendingskosten binnen België bedragen 4,99 euro exclusief BTW. Vanaf een bestelbedrag exclusief BTW van 300 euro, is de levering gratis.

Verzendingskosten Naar Nederland en Luxemburg bedragen 7 euro exclusief BTW. Vanaf een bestelbedrag exclusief BTW van 300 euro, is de levering gratis.

Verzendingskosten voor de rest van Europa bedragen 12 euro exclusief BTW. Vanaf een bestelbedrag exclusief BTW van 300 euro, is de levering gratis.

Voor levering buiten Europa, gelieve ons te contacteren.

Levering gebeurt door de pakketdiensten GLS, DHL en DPD. Dit gebeurt enkel op werkdagen tussen 09:00 en 18:00.
Mocht u na 5 werkdagen na betaling nog niets ontvangen hebben, verzoeken we u om ons te contacteren zodat we dit zo vlug mogelijk kunnen rechtzetten.
Zie ook ons pagina voor verzenden van bestellingen.
Privacy & Veiligheid
EliteLiquids verkoopt uw persoonlijke gegevens niet. Deze worden enkel gebruikt om uw klantrelatie te waarborgen en de bestellingen en verzendingen vlot te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens kunnen echter worden doorgegeven aan derden, als deze vereist zijn om de bestelling of levering af te ronden. Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten en producten binnen EliteLiquids.eu. Door gebruik te maken van de diensten die EliteLiquids u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen. 
Uw gegevens zijn vereist binnen EliteLiquids voor :
- Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.- Tijdens uw bezoek aan de site, worden op uw pc cookies opgeslagen die er voor zorgen dat u aangemeld blijft, dat u in de gewenste taal blijft nagiveren, en dat uw winkelkar niet wordt leeg gemaakt.
    - Om het winkelen bij EliteLiquids vlot te laten verlopen, en tegen te houden dat u zich telkenmale opnieuw dient te registreren , slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. - Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van EliteLiquids, aarzel dan niet om ons te contacteren. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. Indien u uw gegevens wenst te wijzigen, kunt u dit op uw accountpagina doen. Mocht er toch een gegeven zijn dat niet gewijzigd kan worden, mag u dit aanvragen via mail aan info@EliteLiquids.eu. Wettelijke vereisten om informatie af te staan: Wij zijn verplicht om informatie af te staan als er dagvaarding of gerechtelijk bevel wordt gegeven of als we door de politie die bezig is met een onderzoek daartoe worden verzocht, of als we op anderszins wettelijk verplicht zijn dergelijke informatie af te staan. Wij staan ook persoonlijke informatie af indien het nodig is om onze wettelijke rechten te beschermen of om onze Gebruiksvoorwaarden of andere overeenkomsten af te dwingen. Wij kunnen bijvoorbeeld informatie delen om het risico van fraude, fraude door gebruikers of andere illegale activiteiten op onze Website te voorkomen.
Teruggave & Omruiling
Verkochte goederen kunnen worden terug gestuurd of omgeruild binnen de 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Deze dienen echter nog in de originele - ongeopende verpakking te zitten voor zover dit mogelijk is. Uitzondering hierop zijn defecte goederen. Deze dienen ook binnen de 14 dagen teruggestuurd te worden, maar men kan slechts detecteren dat ze defect zijn na opening en eventueel plaatsing. Mocht het gebeuren dat we fraude voor omruiling vaststellen, zal een schadevergoeding gevraagd worden van 250,00€ , eventueel vermeerderd met gerechtskosten.
Na 14 dagen na ontvangst, zullen wij geen goederen meer terug nemen.
De verzendingskosten om de goederen terug te zenden naar EliteLiquids kunnen in rekening gebracht worden van de klant.
Goederen moeten steeds terug gezonden worden, vergezeld door originele factuur, naar volgend adres:
EliteLiquids - Kim Clocheret
Jeruzalemstraat 29
9450 Haaltert
België
e-liquids kunnen niet worden omgeruild.
Bestelling
Goederen kunnen pas besteld worden als ze in voorraad zijn. is dit niet het geval, dan kan u deze op de verlanglijst zetten. Wanneer u uw inhoud van de winkelkar betaald heeft, is de bestelling pas afgerond, en zullen wij uw bestelling klaar maken voor verzending.
Betaling, Prijspolitiek & Promoties
De betaling gebeurt adhv IDEAL(Nederland), mistercash (België), paypal, overschrijving. Andere zaken kunnen nog worden toegevoegd. De middelen om deze betaling te kunnen uitvoeren, worden ons aangereikt door derden. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen.
Indien u opteert om te betalen via overschrijving, gelieve deze dan te vervolmaken binnen de 10 dagen op onderstaand account:
KBC IBAN: BE48 7340 4377 7927                    BIC: KREDBEBB
Argenta IBAN: BE41 9731 7061 0910                    BIC: ARSPBE22

Rekening eigenaar: CPC BVBA
Adres: Jeruzalemstraat 29 
9450 Haaltert, België

Gelieve er rekening te houden dat een overschrijving enkele werkdagen in beslag kan nemen. 
Van zodra we de betaling hebben ontvangen, zal uw pakket worden verstuurd. Mocht u uw pakket reeds ontvangen hebben, dient u dit te betalen voor de vervaldag. Nadien zullen we 50 euro aanrekenen per schriftelijke herinnering (post) en 20 euro voor elke andere vorm van herinnering. Bovendien wordt uw openstaande rekening vermeerderd met verwijlintresten van 12,5 % op jaarbasis. Bij niet betaling zullen we achtereenvolgens gerechtelijke stappen ondernemen.

Wanneer u nog onbetaalde facturen heeft, behouden wij ons het recht om later betaalde bestellingen tegen te houden tot uw schuld vereffend is.

Zorg er voor dat u in de mededeling van uw betaling altijd uw bestelnummer en uw naam meegeeft

 

Account informatie aanpassen
U kunt ten allen tijde uw persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen op uw accountpagina.
Suggesties
Indien u suggesties heeft tot verbetering van om het even welke ervaring met ons bedrijf, mag u dit gerust laten weten via mail op info@EliteLiquids.eu
Klachten
indien u klachten heeft, kunt u deze aan ons richten via info@EliteLiquids.eu.