RSS

Nieuws

welke impact heeft de wet voor de klant -vrijdag 25 november 2016
TPD in Europa en de nieuwe wetgeving in Belgiƫ brengen allemaal stof of na te denken. Wat dient er te veranderen, en hoe zal de klant dit merken?
De Belgische overheid is er eindelijk in geslaagd om terug een nieuwe wetgeving te publiceren omtrent elektronisch roken of dampen. Nadat een vorige poging discriminerend bleek te zijn voor ons eigen land, hebben ze nu geprobeerd om deze extreme wet wat bij te schaven. Ze zijn hierbij ongeveer gelijk gebleven met TPD richtlijnen, maar negeren hier een belangrijk gegeven: de haalbaarheid.
Lebbeke heeft zijn eerste vapeshop -vrijdag 11 november 2016
Op 15 november 2016 opent de Vape kamer zijn deuren. Daarmee zijn ze de eerste vapeshop te Lebbeke, en serveren ze liquids en hardware aan hun inwoners, maar ook die van Dendermonde, Opwijk, Merchtem, ....
Aalsterse top vape shop -dinsdag 6 september 2016
Sinds begin september heeft Aalst er een vape shop bij: "Les aromes". Zeker een bezoekje waard voor de mensen uit de omstreken !
Nieuwe vape shop in Zottegem -donderdag 21 juli 2016
Vanaf september komt er een nieuwe vapeshop in Zottegem. Deze zal niet enkel klaar staan om beginnende dampers op weg te helpen, maar ook te voorzien in de noden van de iets meer behoeftige vaper.