ElitELiquids, more than a vape

EliteLiquids voorziet shops (en groothandels) van e-liquids en in kleine mate ook de hardware van e-sigaretten. We zijn constant in onderhandelingen met producenten, kom dus geregeld even kijken, of aboneer u op onze nieuwsbrief om nieuwe producten te ontdekken.

Naast de premium liquids, proberen we ook "goedkopere" liquids aan te trekken zodat we de niet-speciaalzaken ook kunnen voorzien van handelswaren. Ook hier zijn we nog volop op zoek naar producten die ook kwalitatief hoogwaardig zijn.

Groothandels en shops kunnen zich registreren op de link bovenaan. Na onze goedkeuring kunt u prijzen en voorraad status bekijken van onze producten. Minimum bestelbedrag is 70 euro excl BTW. Gratis verzending verkrijgt u vanaf 400 euro excl BTW (binnen België)

Fabrikanten kunnen zich aanmelden via het menu. We zullen jullie spoedig contacteren om een quality check uit te voeren.

Particulieren krijgen geen account op onze site, gelieve u te richten tot onze klanten indien u interesse heeft in onze producten.